zondag 18 juli 2010

Fjällbacka

We zijn verhuisd naar Fjällbacka, weer een eindje ten noorden van Smogen. Het is het plaatjes waar de eerste thriller IJsprinses van Camilla Lackberg die ik deze vakantie las zich afspeelt. Zij is hier geboren. De tent staat in een dorpje even verderop.

Er wordt hier veel kunst verkocht, zogenaamde commerciële kunstenaars hebben hier galerietjes. De onderwerpen die ze schilderen zijn vrijwel allemaal hetzelfde. Ook wel weer leuk om te zien hoe ze iedereen op zijne wijs de zo karakteristieke scherenkusten, de zee, de boten, de rode botenhuisjes en de veldbloemen weergeven. Hoe commercieel ook, toch allemaal hun eigen stijl.

De zon schettert je tegemoet, maar het waait ook weer heel hard en voor je het weet verkleum je. Ben benieuwd wat we gaan doen. Morgen en overmorgen. De laatste dagen. Weer met een bootje over? Met bootjes over is ontzettend leuk. Ik maak me alleen'n beetje zorgen over mijn aan staande vakantiefotoboek. Dat zal naar het aanziet voornamelijk foto's van rotsen bevatten. En heel af en toe een rots met Bobby en heel af en toe een rots met Lucie Theodora. Deze camping heeft een (1) internetcomputer. Hoera!

Geen opmerkingen: