donderdag 9 augustus 2012

Bezorgleed (aflevering tig)

In de mail: Beste Lucie Theodora,  Gisteren bracht de post het pakket terug dat we op 12 juli j.l. naar uw schoonmoeder hadden gestuurd. Volgens mij is de adressering in orde maar heeft degene voor wie het pakket voor bedoeld was niet opengedaan en is ook niet naar het postagentschap gegaan om het daar op te halen. Jammer, maar het opsturen als verrassing is blijkbaar mislukt. Het pak is in de Stadsboekwinkel af te halen. Hartelijke groet!

Het boek is terug, ook al was de post het kwijt. Nu geven ze die arme schoonmoeder die de deur niet uit kan al al maanden thuis is ook nog de schuld dat ze het niet opgehaald heeft. Ze zit altijd in de woonkamer. Als het al bezorgd zou zijn en ze kon niet snel genoeg naar de voordeur komen had er toch minstens een briefje in de brievenbus gegooid moeten zijn? Quod non.

Intussen word ik achtervolgd met mailtjes van een onderzoekbureau dat voor Post.nl mijn klanttevredenheid moet meten. Meten is weten. 

Ook ben ik door de Vlaamse Jessica van de Nespressoclub  teruggebeld  dat het pakje cupjes bij een verkeerd Kiala-punt bezorgd was, maar morgen alsnog  in de Molukkenstraat afgeleverd wordt.

Geen opmerkingen: