dinsdag 10 januari 2017

Reparatiecentrum

Die 199 euro voor een nieuwe touch screen voor m'n iPhone vindt iedereen op het werk wel heel veel, maar dat een nieuw touch screen duur is, en meer dan 100 euro, daar zijn de collega's het wel over eens. En onderzoek wijst uit dat de touch screen van de 6s bovenmatig duur is. En nee, daar zijn we niet voor verzekerd.

Zo kom ik al googelend terecht bij de firma GSM-Reparatiecentrum aan het Smaragdplein. Hoograven. Andere kant van de stad. Ze bieden kortingen, zelfs als je een afspraak maakt krijg je al 10 euro korting. En ze repareren je telefoon in een kwartier, waar een ander het in een uur doet. Op hun website staat dat hun klanten hen waarderen met een 9,2. Wij van wc-eend. 

Het probleem met kopie-screens, vertellen ze, is dat het swipen misschien niet zo goed gaat. Dan moet je twee of drie keer swipen voor het effect heeft. Daar erger je je dan natuurlijk dood aan. Dan maar 30 euro extra.

Het zijn heel erg aardige jongens, snel, servicegericht. Ik hoor en zie ze met de andere klanten praten, allemaal 55-plussers, en alles met begrip en respect. Ik geloof dat ik nu wel een nieuwe telefoonreparateur heb.

Geen opmerkingen: