woensdag 28 juni 2017

De ceo's des levens

Het is al tamelijk veel te veel werk allemaal - deze weken dat Mandy op vakantie is - en dan komt er dinsdag einde middag ook nog een persbericht dat deze ceo van baan gaat veranderen. Op dat moment moet ik alles uit mijn handen laten vallen waar ik mee bezig ben, nieuws maken, nieuwsbrief maken, interviewafspraak proberen te maken. En voor de old times sake wil ik het interview zelf doen. 

We begonnen bijna gelijk in het vak, hij denk ik ietsje eerder dan ik. We waren allebei nieuw en onwennig en hadden bij officiële bijeenkomsten wat houvast aan elkaar. Hij had altijd een pakje sigaretten mee en dan gingen we stout roken. 

Om half tien hebben we telefonisch interview. Ik moet hem uit hoofde van mijn functie natuurlijk kritische vragen stellen, maar hij is goed in zijn repliek. We memoreren ook even die oude tijd. Hij is een beetje sentimenteel: Ja we zijn elkaar uit het oog verloren, zegt hij. Hij bedankt mij, dat hij me altijd kon vertrouwen.

Een leuk gesprek. Wat vind je ervan om het niet alleen online maar ook in het magazine te publiceren, opper ik tegen Bien, dat morgen naar de drukker gaat. 4 pagina's extra.  Alsof we niet genoeg te doen hebben. Maar we doen het toch.

Ceo's interviewen is een thema in mijn leven waar ik nooit over blog. De verhaallijn Frau und CEO's. Het leuke is dat jij helemaal niet bang voor ze bent, zei Mandy laatst.

Geen opmerkingen: